طرز تهیه سیر ترشی خانگی

ابتدا باید حقایقی در مورد سیر تقلبی بدانید که عمدتاً در شمال کشور تولید می شود.

اکثر فروشندگان سیر ترشی از ترفندها و تقلب هایی استفاده می کنند تا ترشی رسیده تری تهیه کنند که برخی از آنها را به شما خواهیم گفت.

سرکه خرما را به سیر اضافه می کنند که شیرین است، زیرا سیر ترشی واقعی طعم شیرینی دارد، آن سرکه به آنها جذابیت می دهد و همچنین برای تیره شدن رنگ از سرکه بالزامیک استفاده می کنند.

با این حال، سرکه بالزامیک گران است، بنابراین از سس سویا برای تیره شدن رنگ ترشی ها استفاده می شود و سس سویا شور است بنابراین نمکی به آن اضافه نمی شود.

بعضی ها شکر قهوه ای را با سرکه معمولی و کمی سس سویا مخلوط می کنند تا سیاه شود و به سیر اضافه می کنند سپس مخلوط سیر و سرکه را به مدت 10 تا 15 دقیقه می جوشانند تا مواد جذب سیر شوند و مانند سیر ترشی نرم شوند. .
 خرید و فروش سیر مرواریدی در شرکت تولیدی بازرگانی یزدفودی.
برای تهیه سیر ترشی خانگی و سالم ابتدا پوست سیر را جدا می کنیم تا حبه ها جدا نشوند.

از سیرهایی که کپک زده و آسیب دیده استفاده نکنید.

سیر را داخل شیشه قرار دهید، سعی کنید جای خالی در ظرف باقی نماند.

مقداری نمک روی سیر بپاشید و سرکه سیب را اضافه کنید تا زمانی که سرکه روی سیر را بپوشاند.

روزهای اول بهتر است نیمه باز بماند تا سیر و سرکه دم بکشد سپس سرکه را دوباره داخل آن بریزید و درب آن را محکم ببندید. ز

بهترین زمانی که می توانید سیر ترشی بخورید حداقل 6 ماه قبل از آن است که دیگر نتوانید از این سبزیجات ترشی استفاده کنید.

سررسید واقعی آن 7 سال است که بعد از 3-4 سال قابل مصرف است.

پس از چندین سال خوردن سیر ترشی، پوست آن به راحتی کنده می شود، نرم می شود و طعم شیرینی دارد. ترشی ها را در جای خنک و تاریک نگهداری کنید.

نکاتی در مورد تهیه سیر ترشی

اگر سیر در سرکه سبز شود اشکالی ندارد و به مرور زمان خوب می شود.

در سیر ترشی می توانید از سرکه سیب طبیعی یا سرکه های دیگر استفاده کنید، به جز سرکه سفید و بالزامیک، زیرا بالزامیک از نظر اقتصادی گران است و طعم شیرینی به سیر ترشی می دهد که جالب نیست.

مکانی برای نگهداری پیاز چرخ شده

سیر ترشی یکی از غذاهای حاوی سرکه زیاد است که رشد میکروارگانیسم ها را غیرممکن می کند.

بنابراین می توان آن را خارج از یخچال و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کرد.

برای جلوگیری از فساد احتمالی این محصول نباید از قاشق های آلوده برای خارج کردن سیر ترشی از ظرف استفاده کرد و پس از هر بار استفاده در ظرف را ببندید تا هوای محیط کمتر با ترکیبات داخل ظرف تماس داشته باشد.

از آنجایی که احتمال رشد میکروارگانیسم ها در داخل سیر ترشی تقریباً صفر است، ماندگاری این محصول بسیار طولانی خواهد بود.

ظروف شیشه ای بهترین و مطمئن ترین برای تهیه، تحویل و نگهداری خیار هستند.

البته از آنجایی که مواد مطمئنی وجود ندارد، بهتر است از تمام ظروف پلاستیکی یک شکل، شفاف و بدون رنگ و بو استفاده شود و در کارخانه ها از ظروف پلاستیکی برای نگهداری مواد غذایی استفاده شود.

نگهداری ترشی ها در ظروف فلزی توصیه نمی شود.

مواد مرغوب به کار رفته در مراکز تولید اسید چند کیلویی برای سلامتی مضر نیستند.

اکثر فروشندگان، ترشی های با ظرفیت بالا را در ظروف پلاستیکی به مشتریان خود عرضه می کنند، بنابراین پس از خرید محصول، لازم است در اسرع وقت آن را به ظرف شیشه ای منتقل کنید.

استفاده از شیشه برای بسته بندی ترشی های صنعتی از مزیت های این محصول نسبت به انواع کیلویی و خانگی آن می باشد.