دیجی مارکتر

بازاریاب و مدیر محتوای دیجیتال

۳ مطلب در ارديبهشت ۱۴۰۳ ثبت شده است

آهنگ جدید ماکان بند (امیر مقاره) به نام «خودت بهتر میدونی همه برن خودم واست میمونم»

متن آهنگ ماکان بند خودت بهتر میدونی همه برن خودم واست میمونم

من عاشق شدم انگار طلسم شدم
دائم یه حس خوب دارم بهت
پس خودت بیا به دادم برس
تو تنها دختری که تو این کشوری
تو گوشم بزنی باز نور چشممی
من میدونم اشتباه کردم میشه تو کشش ندی
میشه خواهش کنم نری برگردی
تو با همه اخلاق بدم سر کردی
خب نباشی میگیره قلبم بی تو
اصلا این دیوونه رو چطور جمع کردی تو

من دستبرد خورده به قلبم

میدونم کار توئه دورت بگردم

میتونم از چشمات بخونم چون من فازتو میدونمMusicdel | موزیکدل

خودت بهتر میدونی همه برن خودم واست میمونم

تو صدای خندیدنت انقد قشنگه شده زنگ گوشی من

https://musicdel.ir/single-tracks/303015/

۱۲ ارديبهشت ۰۳ ، ۱۰:۰۷ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
فن آوران نوین

معرفی انواع مختلف موسیقی

 در طول تاریخ موسیقی دستخوش تغییرات بسیاری شده است و پیدایش انواع مختلف موسیقی یکی از تغییراتی است که عرصه موسیقی را برای علاقه مندان به این رشته گسترش داده است.

بسته به نوع اجرا، آلات موسیقی و نوازندگان، تاریخ و جغرافیای مناطق، سبک های مختلف موسیقی پدید آمد یا تغییر کرد.

همه ما آهنگ های موسیقی را دوست داریم و بدون هیچ اطلاعاتی در مورد ژانر موسیقی، هر روز خودمان را به گوش دادن به آنها می پردازیم. در زیر به چند نمونه از رایج ترین انواع موسیقی نگاه می کنیم. با موزیک باران همراه باشید.

سبک های مختلف موسیقی

اگر بخواهیم نگاه کلی به سبک های موسیقی داشته باشیم، می توانیم آن را به دو دسته ایرانی و خارجی تقسیم کنیم. همه ما کم و بیش با سبک های مورد استفاده در ایران که به سبک سنتی می شناسیم آشنا هستیم. دانلود آهنگ خارجی

سبک سنتی در شهرهای مختلف به روش های مختلف و با سازهای مختلف پدید آمده است. البته سبک های مختلفی در سرتاسر دنیا وجود دارد که کمتر شناخته شده اند و بسیاری از مردم آن را نمی شناسند و آن را به عنوان موسیقی فولکلور ضبط کرده اند.

اگر بخواهیم مهم ترین انواعی را که در سراسر جهان رایج شده اند فهرست کنیم، می توانیم انواع زیر را ارائه کنیم:

موسیقی کلاسیک

موسیقی پاپ

راک (موسیقی راک)

بلوز (موسیقی بلوز)

هیپ هاپ (موسیقی هیپ هاپ)

سنتی ایرانی

1) سبک کلاسیک

سبک کلاسیک که می توان گفت از سال 500 بعد از میلاد شروع شده است، نمونه ای از سبک هنری و هنری غربی است که دارای قوانین سختگیرانه و سرهایی است که قطعاً جایگاه بالایی در موسیقی دارد.

در سبک کلاسیک معمولاً تحت عنوان ارکستر سمفونیک آثاری با اجراهای گروهی و استفاده از سازها و افراد اجرا می شود.

برای اجراهای گروهی در سبک کلاسیک اغلب از سازهایی مانند پیانو، ترومبون، ترومپت، ویولن، چنگ، فلوت، کلارینت، گیتار، ساکسیفون و ملودیکا استفاده می شود.

بسیاری از هنرمندان و نوازندگان مشهور در این راه کار کرده اند و شهرت جهانی پیدا کرده اند. برخی از این نوازندگان بزرگ عبارتند از: یوهان سباستین باخ، فردریک شوپن، لودویگ ون بتهوون.

در قالب موسیقی کلاسیک معمولا با افراد زیادی تحت عنوان ارکستر سمفونیک اجرا، ضبط و اجرا می شود. به همین ترتیب، تمرین نت نویسی (Score) در موسیقی با این سبک کلاسیک آغاز شد و به سایر ژانرها و گروه های موسیقی گسترش یافت. با نت نوشته شده توسط سازمان دهنده آهنگ، خوانندگان می توانند روی کاغذ مقابل خود ببینند که هر قسمت چه کاری انجام می دهد.

2) سبک پاپ

سبک آلترناتیو پاپ یکی از محبوب ترین و محبوب ترین سبک های موسیقی در جهان است. این سبک در دهه 1950 در آمریکا و انگلیس ظهور کرد و در واقع این سبک نام خود را از محبوبیت و مقبولیت بسیاری از مردم گرفت.

نام سبک پاپ از کلمه محبوب موسیقی به معنای موسیقی محبوب یا محبوب گرفته شده است. این نوع موسیقی از تنوع بالایی برخوردار است و در ایران با نام پاپ ایرانی رایج شده است.

آلات موسیقی مورد استفاده در سبک پاپ عبارتند از: گیتار آکوستیک، گیتار الکترونیک، پیانو، درام، ویولن، ساکسیفون و غیره.

3) Rockest

این شروع بحث برانگیز سبک پاپ دهه 1950 در آمریکا بود که نام خود را از راک اند رول گرفته بود. سازهای مورد استفاده در این سبک عبارتند از: گیتار الکترونیک، سازدهنی، درام، پیانو، گیتار آکوستیک و...

سبک های مرتبط با راک عبارتند از بلوز، کانتری، هیپ هاپ و جاز. سبک راک یکی از محبوب ترین سبک های موسیقی است که در دهه 1960 نام خود را از راک اند رول به راک تغییر داد.

با ورود این سبک در دهه 60، در بریتانیا و ایالات متحده بسیار محبوب شد. تشخیص سبک موسیقی راک بسیار دشوار است.

نمادهای آن شامل یک ریتم 4/4 است که بر ضربان قوی تأکید دارد. موسیقی راک بلند از دیگر ویژگی های این سبک است.

4) موسیقی بلوز

بلوز یکی دیگر از سبک های مهم موسیقی جهان است که ریشه در تاریخ آفریقایی آمریکایی، آهنگ های کارگری آمریکایی، آفریقایی و اروپایی و موسیقی سنتی آمریکایی دارد.

سازهای مورد استفاده در این سبک: گیتار، پیانو، سازدهنی، درام، ساکسیفون.

یکی از ویژگی های اصلی این سبک عملکرد تماس و پاسخ است که یکی از متمایزترین سبک های اجرایی است. سبک‌های مرتبط با بلوک شامل راک، کانتری و R&B است.

5) موسیقی هیپ هاپ

یکی دیگر از سبک های محبوب موسیقی سبک هیپ هاپ است که به رپ نیز معروف است که در قدیم به عنوان رپ دیسکو نیز شناخته می شد.

این سبک در دهه 70 ظاهر شد و به سرعت طرفداران زیادی در سراسر جهان پیدا کرد. تمرکز اصلی این سبک بر روی ریتم و ریتم آهنگ است که در کنار اشعاری که در کنار آن ریتم ها خوانده می شود به خوانندگان این سبک ها رپر گفته می شود.

نکته اصلی این سبک این است که خواننده یا خواننده رپ باید شعر نوشته شده را با ضرب آهنگ و ریتم که معمولاً با سرعت اجرا می شود مطابقت دهد.

یکی از ویژگی های سبک رپ این است که بسیاری از کلمات به عنوان عبارات رایج، ایده ها و کلمات قلب آهنگ یا نقل قول خوانده می شوند.

از خوانندگانی چون امینم، اسنوپ داگ و فیفتی سنت می توان از چهره های مطرح ژانر هیپ هاپ نام برد.

6) موسیقی اصلی

آخرین روشی که می خواهیم معرفی کنیم روش سنتی است که در ایران برای همه شناخته شده است و طرفداران خود را دارد. در کشورهای اطراف ایران که زمانی در ایران بوده اند، آثاری به سبک سنتی ایرانی دیده می شود.

سبک سنتی ایرانی مبتنی بر ایسلا و توپا است که در هر شهر و استانی با سازهای محلی نواخته می شود. سبک سنتی ایرانی را می توان نسخه فارسی سبک کلاسیک در نظر گرفت که می تواند به همان اندازه ظریف و پیچیده باشد.

سازهای مورد استفاده در سبک سنتی ایرانی عبارتند از: قنطور، قانون، سه تار، دو تار، تار، گسل، دهل، سرنا، داف، تنبک، ناکارا و تنبور.

چگونه می توانید موسیقی مورد علاقه خود را پیدا کنید؟

بسیاری از علاقه مندان به موسیقی می خواهند نواختن یک ساز را شروع کنند و یاد بگیرند، اما نمی دانند روی چه سبکی کار کنند یا به چه سبک هایی علاقه دارند. در بالا به انواع سبک های موسیقی پرداختیم، اما توصیه می کنیم برای انتخاب سبک موسیقی خود موارد زیر را نیز بررسی کنید.

ابتدا می توان انواع سبک های موسیقی را از منظرهای مختلف مورد بررسی قرار داد، مانند سازهای به کار رفته در سبک، ریتم ها و مراحل آن، انواع و ژانرهای تنظیم ها تا به درک کامل تری دست یافت. همچنین گوش دادن به انواع موسیقی می تواند بسیار موثر باشد.

۱۰ ارديبهشت ۰۳ ، ۱۶:۴۹ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
فن آوران نوین

یادگیری و تمرین پیانو را از کجا شروع کنیم؟


اکثر هنرجویان و دانش آموزانی که برای اولین بار پیانو می خوانند، دانش کمی در مورد نحوه تمرین یا یادگیری ساز دارند، بنابراین داشتن دانش کافی و دیدگاه کلی در مسیر پیش رو می تواند به آنها کمک کند تا در مسیر حرکت کنند لطفا تا جایی که می توانید کمک کنید. در این صفحه سعی کرده ایم تا حد امکان این مشکل را برطرف کنیم.

1- نظریه موسیقی

محور تئوری موسیقی بحث ماهیت، اصول و قواعد موسیقی و نحوه خواندن، نوشتن و اجرای موسیقی است. هر کسی که در صنعت موسیقی کار می کند باید تئوری موسیقی را بیاموزد. با به کارگیری دانش تئوری موسیقی همراه با فعالیت های عملی، دانش آموزان می توانند انتظار پیشرفت پایدار را داشته باشند.

خوشبختانه کتاب های مختلفی در زمینه تئوری موسیقی در کشور ما منتشر شده است که هنرجویان می توانند به تنهایی یا زیر نظر استاد آن را بیاموزند. از بین کتاب های منتشر شده در ایران، کتاب تئوری موسیقی نوشته پروفسور پورتاب را به ویژه دوست دارم. اگرچه این کتاب ساده و روان است، اما تقریباً هر موضوعی در تئوری موسیقی را پوشش می دهد و می تواند مرجع کاملی برای دوستداران موسیقی باشد.

2-سلفاگو

اصطلاح سولفژ ممکن است برای بسیاری از مبتدیان ناآشنا باشد. معنای این کلمه خواندن موسیقی است. در این قسمت هنرجو با اصول نت خوانی به صورت خوب و کاربردی آشنا می شود.

برای خواندن و نوشتن نت ها از خط یا خط موسیقی مخصوص استفاده می شود که همه هنرجویان باید اصول هارمونی را بیاموزند. ردیف موسیقی ابزار و الفبای آموزش موسیقی است که از نشانه ها و قواعد آن مانند هر ردیف دیگری استفاده می کند. از آنجایی که یادگیری و تسلط بر این خط مستلزم تمرین زیاد و همچنین زمان کافی برای موفقیت در موسیقی است، این هنرجویان باید از همان ابتدا یادگیری خط نت را در اولویت اول خود قرار دهند.

سلفژ از دو بخش تشکیل شده است:

الف) سولفاژ اربا پارلاتی

هدف از این بخش سلفژ آشنایی دانش‌آموزان با نت‌های موسیقی (از کم تا کم در محدوده صوتی-موسیقی)، درک ریتم و استاد خواندن، قوی (خواندن) و سرعت خواندن بینایی است. نمایش یادداشت های مطلوب

ب) سولفژ آوازی یا کانتاتا

قسمت آوازی سولفژ آموزش گوش هنرجو از نظر آوایی و درک صدا و همچنین آموزش خواندن و خواندن صحیح نت های موسیقی است.

با توجه به اصول آهنگسازی، سلفژ یکی از اساسی ترین و تاثیرگذارترین قسمت ها برای آموزش یک خواننده یا ترانه سرا است. بنابراین ناآگاهی هنرجو با این قسمت باعث کاهش مبانی آموزش موسیقی در او می شود.

3- تمرینات فنی

هدف از تمرینات فنی رفع نواقص قدرت اجرایی دانش آموز است. این ضعف های ساز پیانو ممکن است شامل کندی، ضعف انگشتان به ویژه انگشتان دست چپ، در نواختن سریع و روان قطعات، عدم هماهنگی بین دو دست، ضعف در تشخیص و هماهنگی ضرب و ریتم و ... باشد. . اضافی. بسته به سطح نوازندگی هنرجو، تمرینات فنی مناسبی وجود دارد که به شما امکان می دهد با تکنیک نواختن پیانو آشنا شوید. این تمرینات با صلاحدید استاد توسط دانشجو بررسی می شود.

4 - قطعه

اثر یا آهنگ، اثر یک آهنگساز است که برای وسیله یا ساز شخصی ساخته شده است. هدف اصلی از آموزش یک نوازنده اجرای این قسمت است. برای هنرجوهایی که به سطح نوازنده رسیده اند ممکن است نوع طبل اهمیتی نداشته باشد و در واقع این هنرجویان می توانند طبل مورد نظر خود را با توجه به سلیقه و روحیه خود انتخاب کنند. اما برای دانش آموزان در مرحله یادگیری، انتخاب قطعات باید با سطح بازی آنها مطابقت داشته باشد. viola-music.com


از آنجایی که آهنگسازان معمولاً هنگام خلق آثار خود اهداف آموزشی خاصی در ذهن ندارند، ممکن است آثار آنها برای آموزش به دانش آموزان مناسب نباشد. بنابراین، نوازندگان و نویسندگان کتاب‌های راهنمای موسیقی، معمولاً برای بهره‌مندی از این گونه قطعات، آن‌ها را ساده می‌کنند تا معنای قطعه آسیب نبیند. به چنین قطعاتی ساده شده می گویند. مثلاً نمی توان قسمتی از سمفونی پنجم بتهوون را با پیانو و برای هنرجوئی که در مرحله آماده سازی است اجرا کرد. چون این قطعه برای یک ارکستر بزرگ نوشته شده است نه برای یک ساز. در اینجا علاوه بر ساده سازی، باید آهنگسازی را به گونه ای تغییر داد که برای اجرای پیانو مناسب باشد و در عین حال شنونده را به یاد سمفونی پنجم بیاندازد.

در هر جلسه آموزشی، معلم آهنگی را انتخاب می کند که متناسب با توانایی دانش آموز باشد. اگرچه نمی توان درخواست دانش آموز برای یادگیری آهنگ مورد علاقه اش را معلم نادیده گرفت، اما باید به خاطر داشته باشد که اگر قسمت درخواستی در حد توان او نیست، باید سعی کند به هر نحوی این کار را انجام دهد و نگرفتن نتیجه خوب می تواند نتیجه را کاهش دهد. انگیزه یادگیری و اعتماد به نفس او می تواند او را از ادامه تحصیل در موسیقی باز دارد.

5- روش آموزش:

برای یادگیری و تسلط بر یک ساز، روش ها و تمرین های خاصی وجود دارد که مخصوص آن ساز طراحی و نوشته می شود و به این تمرین ها متد می گویند. روش ها تمامی دروس و مفاهیم تحصیلی را در قالب تمرین های مشخص و هدفمند به دانش آموزان آموزش می دهند. همچنین روش ها سطوح یادگیری متفاوتی دارند و بسته به سطح بازی دانش آموز روش های مختلفی نوشته می شود. روش‌های جامع و کامل‌تر معمولاً به صورت دوره‌ای تنظیم می‌شوند و دانش‌آموزان را از سطوح مبتدی و پایه به سطوح پیشرفته و پیشرفته راهنمایی می‌کنند. در این نوع رویکرد، به طور معمول به تمام نیازهای یادگیری دانش آموز، از جمله نت خوانی و تکنیک پرداخته می شود. در نظر گرفته شده است

روش های طراحی شده برای شروع آموزش پیانو باید شامل تمام عوامل فوق باشد. بدین معنا که علاوه بر آموزش نت و مفاهیم آن، به تدریج پایه یادگیری و تسلط بر ساز را در هنرجو تقویت می کند. از آنجایی که در بیشتر موارد آموزش موسیقی از سنین پایین شروع می شود، این روش ها باید به گونه ای طراحی شوند که بتوانند با هنرجو ارتباط برقرار کنند. استفاده از قطعات آشنا به گوش کودک همراه با تمرینات فنی، استفاده از اشکال و تصاویر مناسب (در صورت امکان رنگی) و چاپ خطوط واضح و بزرگ یادداشت از ویژگی های یک روش خوب برای شروع است.

از آنجایی که فرآیند یادگیری یک ساز به ویژه پیانو که دارای زمینه آموزشی عالی است می تواند هنرجو را خسته کند، نویسندگان روش ها سعی می کنند تمرین های آموزشی را با قطعاتی که به گوش هنرجویان آشناست، با زیبایی و جذابیت ترکیب کنند. کار به گونه ای باشد که به قطعه اصلی آسیبی وارد نشود و اهداف آموزشی روش محقق شود. معمولاً دانش آموزان به خصوص کودکان بیشتر به راه هایی که به صورت ترانه است علاقه دارند. ضمناً با افزایش سطح نوازندگی دانش آموزان، معلم قطعاتی را در قالب آهنگ انتخاب می کند و با توجه به مهارت دانش آموز در اختیار دانش آموز قرار می دهد تا دانش آموز تشویق لازم را برای ادامه کسب کند. در جاده این اثر علاوه بر افزایش علاقه و ذوق هنرجو، او را با آهنگسازان و سبک های مختلف هنری نیز آشنا می کند.

پیشرفت دانش آموز تا حد زیادی به میزان تمرین و روشی که برای تمرین انتخاب می کند بستگی دارد. پس از انتخاب و پیشنهاد روش یا قطعه مناسب توسط مربی، مطالب آموزش داده شده در هر جلسه آموزشی باید توسط هنرجو تمرین و به طور مرتب تکرار شود. برای پیشرفت بهینه، تمرین به تنهایی کافی نیست، بلکه نحوه تمرین بسیار مهمتر است.

۰۳ ارديبهشت ۰۳ ، ۱۰:۴۱ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
فن آوران نوین