تا اینجا مفهوم طراحی وب چیست؟ ما پرداخت کرده ایم و مزایای آن را برای شما توضیح داده ایم. اگر علاقه مند به طراحی وب سایت برای کسب و کار خود هستید و می خواهید مراحل آن را بدانید، ادامه مقاله را با دقت مطالعه کنید.

بسته به اندازه هر کسب و کار، مراحل طراحی وب سایت ممکن است متفاوت باشد، اما به طور کلی فرآیند راه اندازی وب سایت و درآمدزایی در ۶ مرحله انجام می شود:

مرحله 1: بررسی کنید که هدف از طراحی وب سایت شما چیست و چگونه می توان از آن درآمد کسب کرد

در مرحله اول باید هدف طراحی سایت خود را مشخص کنید. به عنوان مثال، آیا به سادگی می خواهید اعتبار کسب و کار خود را افزایش دهید یا قصد دارید محصول یا خدمات خود را بفروشید؟ قالب طراحی وب سایت شما کاملاً به بوم مدل کسب و کار شما بستگی دارد. به عنوان مثال، استراتژی برخی از شرکت ها استفاده از وب سایت برای جذب مشتریان فردی خود است.

اگر دلیل محکمی برای طراحی وب ندارید، ممکن است در نیمه راه ناامید شوید. پس تا جایی که لازم است تحقیق کنید.

مرحله 2: انتخاب روش طراحی وب سایت

در مرحله بعد باید تعیین کنیم که چگونه و توسط چه کسی وب سایت باید طراحی شود، که در آن 3 امکان داریم:

طراحی توسط خودتان: شما می توانید صد به صفر طراحی سایت را خودتان یاد بگیرید و بسازید، البته در این مسیر با چالش های زیادی روبرو خواهید شد.

مزایا: هزینه های پایین طراحی وب سایت - بدون واسطه می توان تغییراتی در وب سایت ایجاد کرد

معایب: زمان زیادی برای یادگیری صرف می شود - احتمالاً با مشکلات فنی زیادی روبرو می شوید - نیاز به آزمون و خطا دارد

طراحی توسط شرکت های طراحی سایت: راه دیگر این است که آن را به شرکت های طراحی سایت بسپارید.

مزایا: تحویل سایت در زمان کوتاه - طراحی حرفه ای

معایب: هزینه بسیار بالاتر از روش های دیگر است.

طراحی وب سایت فریلنسری: همچنین می توانید این کار را به فریلنسرهای Punisha که طراحان حرفه ای وب سایت هستند برون سپاری کنید.

مزایا: تحویل سایت در زمان کوتاه - طراحی حرفه ای - هزینه کم نسبت به شرکت ها

مرحله 3: طراحی

پس از تصمیم گیری در مورد روش طراحی وب سایت، نوبت به برنامه ریزی و برنامه ریزی اقدامات لازم می رسد. سفارش ساخت سایت فروشگاهی را به فریلنس پروژه بسپارید.

در طول برنامه ریزی، این عوامل اغلب در نظر گرفته می شوند:

برنامه ریزی برای نحوه برندسازی وب سایت

انتخاب دامنه وب سایت (آدرس وب سایت)

یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) یا زبان کدنویسی وب را انتخاب کنید

صفحات مورد نیاز و ویژگی های خاصی را که می خواهید در سایت خود داشته باشید بررسی کنید.

تولید محتوا، تبلیغات و برنامه ریزی جذب مشتری

اگر طراحی وب سایت را به یک شرکت یا فریلنسر برون سپاری کنید، برنامه ریزی و زمان بندی از طرف آنها انجام می شود.

مرحله 4: اجرا و پیاده سازی

مهمترین نکته در این مرحله اجرای فوری طرح و عدم تاخیر در آن است. برخی افراد در دام کمال گرایی می افتند و برای انتخاب دامنه وب سایت 6 ماه وقت صرف می کنند. بنابراین از کمال گرا بودن دست بردارید و در وهله اول به دنبال وب سایت عالی نباشید. با گذشت زمان می توانید اشکالات و اشکالات را برطرف کنید.

مرحله 5: نمونه سازی وب سایت، بازخورد و بهبود

پس از آماده شدن نمونه اولیه وب سایت، آن را به مشتریان و کارمندان خود نشان دهید و سعی کنید بازخورد آنها را دریافت کنید. در این مرحله بسیاری از خطاها و مشکلات وب سایت شناسایی می شود. پس از دریافت بازخورد مورد نیاز، سعی کنید خطاها را تصحیح کرده و آنها را بهبود بخشید البته باز هم تاکید می کنیم در دام کمال گرایی نیفتید!

مرحله 6: سئو، بازاریابی آنلاین و جذب مشتری

اکنون وب سایت شما آماده استفاده است! جذب مشتری در وب داستان بسیار طولانی است، اما اجازه دهید آن را مختصر نگه داریم. به طور کلی دو راه برای جذب مشتری به وب سایت شما وجود دارد: رایگان و پولی.

جذب مشتری رایگان رایج ترین راه برای جذب مشتری رایگان از طریق سئو سایت است. سئو به معنای بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجو است. بهینه سازی وب سایت از نقطه نظر سئو به ما این امکان را می دهد که کاربران هدف را به صورت رایگان از گوگل جذب کنیم. شما می توانید این کار را با استخدام یک SEO انجام دهید.

جذب مشتری به صورت پول: با صرف پول می توانید از روز اول سایت خود جذب مشتری را آغاز کنید. برای انجام این کار، می توانید به گوگل پول بدهید تا شما را در بهترین نتایج گوگل برای جستجوی کاربران نشان دهد. البته روش دیگر این است که تبلیغات خود را به روش های مختلف در سایت های دیگر نشان دهید.