مراحل دستور پخت کیک خیس شکلاتی

1

من از دستور کیک شکلاتی استفاده کردم اما این بار به جای شیر آب اضافه کردم

ابتدا غذای خام را از نیم ساعت قبل از یخچال خارج می کنیم تا دمای محیط تنظیم شود و 15 دقیقه قبل فر را روشن می کنیم تا گرم شود.

3

آب، شکر، کره و پودر کاکائو را با دور تند با همزن خوب مخلوط کنید.

4

3 عدد تخم مرغ و وانیل را به مواد باقیمانده اضافه کنید و دوباره با همزن خوب هم بزنید و 3 دقیقه به هم زدن ادامه دهید.

5

آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک کنید و به مایه کیک اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید. این خمیر کیک نسبت به بقیه کیک ها سفت تر است، وقتی با هم ذوب شد، قالب را چرب کنید و مواد کیک را داخل آن بریزید. و آن را تکان می دهیم تا مایع کیک یکنواخت پخش شود

6

کیک را به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم و به مدت 5 دقیقه با دمای 180 درجه روی حرارت قرار می دهیم و با چوب چوبی سوراخ می کنیم و می ریزیم آرد لیوان کاکائو را بیرون آوردیم و در حالی که داغ بود روی کیک ریختیم چون خنک شدن کیک بهتر است. parsiday.com